Livsstil

5 produkter som ger dig solkysst glow hela hösten

7 Sep
SKRIVET AV Theres Enbuske

Artikeln innehåller annonslänkar.

Ansiktskräm med gradvis brun utan sol | ACO
Så fort höstkläderna åker på är det helt plötsligt bara huden i ansiktet som exponeras, så självklart lägger vi gärna lite extra krut där. För att behålla en gyllenbrun ton (som gör att vi ser piggare och fräschare ut) är en ansiktskräm med gradvis brun utan sol den perfekta vardagsrutinen. Inget extra steg – bara att byta ut din befintliga kräm. Vi har testat en från ACO som helt klart håller måttet, och dessutom kan köpas till ett väldigt bra pris.

Primer | Elizabeth Arden
Grunden är A och O för att få fejkbrännan att hålla sig snygg hela dagen och inte bli fläckig. Därför är det viktigt att alltid använda en primer under sminket, oavsett om du gör en lätt vardags make up eller använder mer till fest. Vår favorit kommer Elizabeth Arden som ger en silkeslen hud och grundar bra för både mycket och lite make up.

Bronzer | IDUN Minerals
Den absolut viktigaste sminkprodukten för att få snyggt glow och solbränna är en bronzer. Men OBS, se till att använda den på rätt sätt! Vi gillar de med lite skimmer, men det gäller att inte ösa på i hela ansiktet. Se bild nedan för skillnaden mellan contouring och hur man använder bronzer.

Kroppsolja | Moroccanoil
Visst kan hösten även bjuda på kortärmat eller klänning någon gång då och då? För att behålla brännan på kroppen är återfuktning A och O. Vi använder med fördel en olja istället för lotion – den går in snabbare, ger ett silkeslent resultat och återfuktar på djupet. Och är det något företag som är proffs på oljor är det Moroccanoil. Något pricy men helt klart värd att köpa!

Hårolja | Maria Nila
Slutligen bör vi ta hand om det saltvatten-slitna håret som fått stå ut med både det ena och det andra under semestern (ja, vi vet att man kanske skippar både inpackning och värmeskydd när man är på resande fot). Denna från Maria Nila stärker håret från djupet och ger fint glans – den går dessutom bra att använda på torrt hår för att reducera friss.

 

Michaela Forni