Träffat en ny – för tidigt!

Startsidan Diskussion Relationer Träffat en ny – för tidigt!

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  E 5 månader, 2 veckor sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #5795 Svar

  H

  Jag har för ungefär 3 månader sedan brutit upp med min pojkvän sen 6 år tillbaka. Jag är 22 år så vi träffades i ung ålder. Det känns i alla fall som helt rätt beslut och jag känner snarare att vi borde brutit upp tidigare. Situationen mellan oss gjorde att det känns som att jag redan processat vårt breakup under en lång tid redan innan det verkligen skedde. Nu till saken – jag har sedan någon vecka tillbaka träffat en ny kille och det klickar så otroligt bra mellan oss. Jag håller tillbaka eftersom det känns ”för tidigt”, men jag vet inte hur länge till jag kan göra det. Det känns som att han tycker om mig väldigt mycket och vi klickar otroligt bra på alla plan. Saken är den att jag får panik på att det är för tidigt! Jag är bara 23 år och har varit i ett förhållande hela min ungdom. Hade väl önskat att få vara singel i minst 1 år.

  Är det någon som har erfarenhet av en liknande situation? Eller några råd att ge?

 • #5800 Svar

  Elin

  Jag var tillsammans med mitt X i nästan 5 år, sista 4 månaderna var vi gifta.. som du hör höll vårt äktenskap inte så länge. MEN till det där med att träffas tidigt, den 7 dec 2016 bestämde vi oss för att skiljas 31 dec på en nyårsfest träffade jag en helt fantastisk tjej som tog mig med storm. Fick också panik.. jag var ju iof 25 när allt hände, men skulle också vara singel och ”leva life” eller ja bli starkare i mig själv. Det blev inte riktigt så. Allt klickade mellan oss. Och nu snart ett år senare har hon flyttat in hos mig. Tror inte det finns några rätt eller fel. Känns det rätt med honom för stunden, varför inte köra på? Se vad som händer? 🙂 Känner du att du vill vara själv, så avsluta det innan det blir något mer kanske? Är det meningen att vara ni, som blir det så. Svårt att ge råd. Du får försöka lyssna på ditt hjärta 🙂
  Kram

 • #5809 Svar

  Jennie

  H – jag känner verkligen igen mig! Jag löste det genom att vara helt ärlig mot tjejen som jag träffade. Jag sa att jag precis hade blivit singel, att hon var för bra för att vara sann, men att jag behövde lite mer tid. Däremot var jag jättenoga med att säga att det inte var några som helst tvivel för mig att jag tyckte om henne. Jag gick på några andra dejter men det hela fungerade mest som avskräckande exempel, hehe. Visste verkligen att jag ju ville vara med tjejen som jag träffade så snabbt efter mitt breakup med exet… Följ din magkänsla! Man måste inte bli tillsammans direkt. Visst kan man vara exklusiva, men för mig var det viktigt att inte gå direkt på ”hänga 24/7, alltid äta middag tillsammans”. Jag behöll en del av min frihet samtidigt som jag kunde processa mitt gamla break up men gjorde också rum för den nya tjejen.

  Grattis till kärleken 🙂

 • #5846 Svar

  E

  Ungefär samma sak hände mig. Jag var tillsammans med mitt ex i 2,5 år och jag var nyligen fyllda 23 när vi gjorde slut. I slutet när jag visste att vi höll på att göra slut hade jag spanat in en kille på jobbet, han fick mig att inse att om jag var så intresserad av någon annan så var mitt förhållande slut. Vi började dejta bara ett par veckor efter det och vi har nu varit tillsammans i snart 3 år! Vägen dit var dock långsam, vi ville båda ta det lugnt och verkligen veta att det var på riktigt 🙂 När det är rätt är det rätt!

Svar till: Träffat en ny – för tidigt!
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Michaela Forni