Present till 25 åring

Startsidan Diskussion Livsstil/Övrigt Present till 25 åring

Detta ämne innehåller 9 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Maja 1 år, 3 månader sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #1263 Svar

  Klara

  I sommar ska jag på ett stort födelsedagsfirande för en bekant tjej som fyller 25 men har ingen aning om vad jag ska köpa i present!?

 • #1268 Svar

  Matilda

  Jag fyllde 25 år i höstas, då fick jag en bricka från Hanna Ekegren. Så mitt tips är att spana in hennes hemsida 🙂

 • #1270 Svar

  Michaela Forni
  Forumledare

  En fin handtvål + lotion går alltid hem! Eller doftljus. Jag brukar även titta på artilleriet.se, hittar alltid något som passar att ge bort när jag är där inne! Kram!

 • #1287 Svar

  Tina

  Jag fick en bricka från Carolina Gynning som är superfin! Så en fin bricka känns som ett säkert kort!
  Beroende på vem personen är som du skall ge till – jag skall på examensfest idag till en tjej (som fyllde 25 år i april) och vi har köpt en modebok till henne som inredningsdetalj. En ganska stor och maffig bok. Superfin! Kika på NA-KD’s hemsida 🙂

 • #1306 Svar

  Lina

  25år är ju ”stort” tycker jag. Därför skulle jag vilja köpa nått lite dyrare, än typ tvål. Men det beror ju såklart på hur nära ni är. Annars kanske det är mer än tillräckligt. I annat fall hade jag tänkt typ en klocka eller nått fint smycke? Fina vin/andra glas? Nån spabehandling kanske..

 • #1319 Svar

  Emma

  Mat-relaterade presenter går alltid hem om man inte känner personen speciellt väl. Antingen presentkort på mat eller dryck-provningar, ett finare vin, korg med hopplock av fina varor som kan passa personen. Presentkort på favoritrestaurangen kan också vara kul att få, om det är en person som ibland inte unnar sig själv en dyrare middag ute.

 • #1321 Svar

  Frida

  Jag gav nyligen bort en karttavla, just denna var Lunds stad till min bror som ska flytta därifrån, men det finns så många olika städer, storlekar, och designer som helst att välja mellan om man googlar lite!

 • #1408 Svar

  Klara.L

  När jag blir bortbjuden sådär brukar jag köpa en flaska champagne och slå in fint i cellofan. Om jag vill köpa något mer brukar jag slå med två champagneglas i cellofanpaketet. Annars vin med vinglas.

 • #1414 Svar

  Emma

  Kannorna som finns på newports hemsida med bubblor på är ju heeeelt fantastiska!!

 • #1622 Svar

  Maja

  Om man känner personen hyfsat tycker jag någon inredningspryl brukar gå hem, typ en fin kruka eller vas. Då kan man köpa en fin bukett till också!

Svar till: Present till 25 åring
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Michaela Forni