när den ena ska resa iväg tidigt i relationen

Startsidan Diskussion Relationer när den ena ska resa iväg tidigt i relationen

Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  T 8 månader, 1 vecka sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #6534 Svar

  Amanda

  Hej! Jag har ett problem, dilemma, jag vet inte hur jag ska beskriva det.

  Jag har träffat en kille under en väldigt kort tid men vi båda har fattat tycke för varandra. Om en vecka ska jag åka till Indien för att jobba i 4 månader och jag vet inte riktigt vart vi står i vår relation. Vi är inte ett par men vi båda vill fortsätta utforska vad vi kan bli. Det känns jobbigt att åka ifrån så tidigt i vår relation, när vi inte vet vart vi står eller vart vi har varandra. Vi har såklart pratat om detta men båda känner sig väldigt delade. Vi båda uttalar att vi vill fortsätta vår lilla resa ihop när jag kommer tillbaka till Sverige men vet inte hur tiden ifrån varandra kommer se ut. Han fortsätter ju sitt liv här hemma medan jag fortsätter mitt i Indien. Vi har diskuterat fram och tillbaka om det skulle vara okej att träffa andra under tiden och vi båda har kommit överens om att det skulle göra den andra jätteledsen och att vi faktiskt vill vara med varandra som det är nu. Däremot sa han något om att han inte kan lova på allt att han inte kommer gå hem med någon tjej när han varit ute och undrade om jag ville veta ifall detta hände – dock att han som det känns idag absolut ej skulle göra detta. Det gjorde mig väldigt osäker. Jag har svårt att se mig själv gå tillbaka till honom när jag kommer hem om jag har vetskapen om att han delat säng med någon annan medan jag varit borta.

  Vi har som sagt inte setts under en lång period och är fortfarande på stadiet där vi håller på att lära känna varandra. Hur hade ni tänkt? Tycker det är så svårt!!!

 • #6567 Svar

  T

  Ahh är i precis samma sits och vet inte riktigt hur man ska tänka. I vårt fall ska båda bort (han har redan åkt, jag åker om en månad) och vi sa att det som händer där händer där typ. Men att vi ska ta upp kontakten igen när vi är hemma och även höras lite under resan.

  Men vi har bråkat en del innan han drog och det va allmänt konstig stämning, för båda ville väl distansera sig innan han drog så att det inte skulle bli för jobbigt. Så med ”facit i hand” nu när han har dragit skulle jag nog antingen köra på att ni antingen kör all in innan ni drar eller kör en paus påriktigt (alltså inte hörs/hörs väldigt lite under tiden). För, i alla fall för mig just nu, är det här konstiga mellanläget som har förstört allting. Så va så tydliga som möjligt innan du åker, oavsett vilken väg ni väljer att gå. Jag tror i alla fall att det är den bästa vägen.

  Lycka till!

Svar till: när den ena ska resa iväg tidigt i relationen
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Michaela Forni