Mykonos

Startsidan Diskussion Resor Mykonos

Detta ämne innehåller 8 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Theres 1 år, 2 månader sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #1255 Svar

  Michaela Forni
  Forumledare

  Hej favoriter!

  Jag och min kille ska åka till Mykonos med fyra vänner nu i juli. VAR ska vi äta/hänga/dansa/bada etc? Alla tips mottages tacksamt! Ingen av oss har varit där så vi har noll koll haha.

  Puss!

 • #1299 Svar

  Sara

  Jag var på Scorpion besch club när jag var där sist, missa inte den!!! Nobu där är helt otroligt, utsikten är magisk. Gå dit och ät!

 • #1324 Svar

  Kattis

  Om ni vill festa ordentligt MÅSTE ni till Cavo Paradiso. Det är en av världens bästa klubbar och rejält med kult 😉 hela sommaren har de varje dag en super-dj som spelar. Kolla Cavo Paradiso på fb, de la nyligen upp sommarens program.

  Sen ska little venice med alla små gränder vara mysigt, st stefanos beach och Psarou beach är några av de populäraste (sjukt pricey dock men det kanske ni har koll på? Annars är tips att kolla vad solsängarna kostar innan man slår sig ner, det är olika beroende på rad och de längst fram kostar tusentals kronor styck…) Beachbarerna Nammos, Super paradise, Panormos och Alemagou är populära.

  Men det beror ju på vart ni bor på ön också, det finns olika sidor 🙂

 • #1365 Svar

  Felicia

  Hejsan! Jag var på Mykonos i somras, då bodde jag vid Ornos Beach. Från den stranden gick det badbåtar varje morgon till massor av stränder, perfekt och hoppa av där man känner för det. Min favoritstrand blev Agrari Beach (ligger lite undanskymt, dvs. det var inte så mycket folk där)
  Tips tips!

 • #1406 Svar

  Karolina

  Hej. Jag har precis tipsat om mina tre bästa beachklubbar på Mykonos. Kolla in här.

  3 bästa beachklubbarna på MYKONOS

  • #1418 Svar

   Anna

   Så bra tips!! Tack!!

 • #1424 Svar

  Sofia

  Hej!

  Jag och min kille ska till Italien i sommar, först stannar vi en natt i Pisa innan vi åker vidare till Rapallo och efter det Monterosso al mare. Har ni några tips på bra restauranger här? Något man inte får missa? Vi åker runt i alla byar i Cinque terre och tar gärna tips från alla ställen runt omkring!

  🙂

 • #1640 Svar

  Theres
 • #1293 Svar

  N

  Hon har ju bara startat en tråd, inget fel med det tänker jag? Säkert fler som vill ha Mykonos-tips! 🙂

Svar till: Mykonos
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Michaela Forni