Lön media/marknadsföring/kommunikation

Startsidan Diskussion Karriär Lön media/marknadsföring/kommunikation

Detta ämne innehåller 4 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Lisa 1 månad, 2 veckor sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #4506 Svar

  Karin

  Jag tycker det är så himla svårt att vet vad man ”borde” tjäna och vad man ska lämna för löneanspråk när man söker nya tjänster. Jag jobbar på en marknadsavdelning med ansvar för marknadsföring i digitala kanaler. Har 5 års arbetslivserfarenhet och tjänar 32.000kr/mån. Hur ser era lönar er ut? Behöver inte bara vara inom ovan nämnda branscher…

 • #4587 Svar

  Anonym

  Tycker också det är jättesvårt – finns ju många faktorer som spelar in. Storlek på företaget, andra förmåner, uppgifter etc. Men jag tycker nog att det låter lite om du har 5 års erfarenhet, förutsatt att det inte är ett jättelitet företag. Dock är det ju rätt snålt i den här branschen eftersom konkurrensen är hög!

 • #5205 Svar

  Karolina

  Skiljer sjukt mycket från företag till företag. Tycker du har en helt okej lön, beroende på hur länge du jobbat med det, företag, storstad eller inte, om du har reellt personal/budgetansvar eller inte, och ditt inflytande på företagets utveckling i stort. Har 28 000, jobbat i fyra år.

 • #6516 Svar

  Teres

  Jag jobbar på en mediebyrå med digital marknadsföring, jobbat snart ett år och har 32 000 kr!

 • #8169 Svar

  Lisa

  Hej Karin! Jag är 27 år jobbar på en välkänd mediebyrå och började med planering och sitter nu med lite fler delar. Min lön är 36 500 kronor och jag har jobbat i två år. Gick in på 30 000 kronor för att jag kom från kundsidan. Jag har 30 dagars semester och allt det vanliga de flesta har.

  Kom ihåg: ibland är mediebranschen ( alla branscher ) svåra i förhandling. Kom då alltid ihåg att du kan förhandla om te.x semester, pension och friskvård. Det är också därför jag lyckats förhandla mig till 30 dagar semester istället för 25!

  Lycka till! 🙂

Svar till: Lön media/marknadsföring/kommunikation
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Michaela Forni