Fyllekyss – kan man ha ett hälsosamt förhållande efter otrohet?

Startsidan Diskussion Relationer Fyllekyss – kan man ha ett hälsosamt förhållande efter otrohet?

Detta ämne innehåller 5 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Elina 6 månader, 2 veckor sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #8073 Svar

  L

  Min pojkvän och sambo sedan 2 år tillbaka var otrogen mot mig för en månad sedan. Han kysste en bekant på fyllan som han umgåts med en gång innan. Min kille kan inte ge några svar om själva händelsen (vem som tog intiativ, hur länge kyssen varade etc.) för att han har minnesluckor. Däremot hans kompisar som var där har sagt att de inte ens hann reagera och kände inte av någon stämning så jag vill tro att det var hon som tog intiativ och att kyssen, som han sagt, endast varade någon sekund. Det är inte det värsta man kan göra (om han hade legat med en annan tjej skulle jag inte ens tvekat på att göra slut) men det gör det inte okej någonstans. Ni som varit med om otrohet, hur lär man sig att leva med att det hände och glömma? går det ens? Första veckorna tänkte jag på det dagligen, nu lite mindre men känslorna ligger vid ytan och jag känner mig väldigt ostabil. Jag är medveten om att det fortfarande är väldigt ”nytt” men jag vet inte om jag orkar leva med dessa känslor i flera år som andra säger att det tar att ”komma över” en sådan här sak, vill inte slösa min tid…

  Han visade väldigt mycket ånger för det han gjort och grät för första gången framför mig, vilket var en chock i sig. Jag vet att han är kär i mig, och jag i honom, och vi har jobbat på vårt förhållande senaste månaden vilket har gett resultat, men det känns fortfarande som att han gör gester för att han ”måste”. Jag har även alltid varit orolig att han tillslut skulle bli intresserad av andra eftersom jag är hans första flickvän (detta är mitt andra förhållande och mitt första tog slut just pga ”fear of missing out”), och detta gör mig inte direkt lugnare på den fronten. Såklart alla gör misstag ibland men det gör så ont att någon man älskar har svikit en och är anledningen till att man nästan blivit deprimerad och börjat se ner på sig själv, för det gör man hur hårt man än anstränger sig att inte göra det. Pga detta har jag gjort det väldigt tydligt för honom att min gräns för otrohet flyttats fram otroligt mycket, vill inte ens att pratar enskilt med en random tjej. Hårt men han har accepterat detta och har inte gått ut sedan kvällen det hände. Jag känner mig så otroligt chockad för jag trodde aldrig att HAN skulle vara otrogen, han som är så otroligt godhjärtad och har inte en enda badboy gen i kroppen…

  Vad tror ni andra som blivit bedragna? Kommer jag kunna ”glömma” detta och ge vårt förhållande 100%?

 • #8079 Svar

  Gabbi

  Åh, jag känner så med dig. Har varit i en liknande sist och kan bara säga detta – gå på magkänsla. Ingen annan kan bestämma vad du ska känna, om du ska förlåta eller hur lång tid den processen ska ta.

  Lyssna på ditt hjärta – där har du svaret!

  Massa kramar!

 • #8090 Svar

  a

  omg… människor gör misstag. det verkar utifrån texten helt klart som att det inte var hans intention. en sak om det varit känslor inblandade men om han hade en minneslucka… vet inte om du haft det men jag har haft det nån gång och kommer verkligen inte ihåg vad jag gjort då. man ‘r inte sig själv, det finns inget värre än vakna upp från en sån kväll. ge honom inte mer ångest än han uppenbarligen redan har…. du har visat att det inte är ok och han lär förmodligen vara försiktig med alkoholen i framtiden men uhh let him live…..

  • #8107 Svar

   L

   Bara av din kommentar ”a” förstår jag att du aldrig varit i min position. Han är inget jävla offer i den här situationen och alkohol är ALDRIG en ursäkt för sina handlingar. Sluta förminska andras känslor!

 • #8092 Svar

  Lisa

  Men alltså den senaste kommentaren från ”a”? Inte riktigt ok alls!

  L – det är INTE ditt fel att din kille kanske inte kan hantera alkohol och får minnesluckor! Det är INTE ditt fel att han kysser en annan tjej! Jag tycker det låter som han verkligen gjorde ett misstag och att det inte betydde ett skit för han, vilket är ju det viktigaste. Det är du som måste känna efter om du tror du kan förlåta, glömma och gå vidare ❤️ Men han verkar som du skriver väldigt ångerfull och vill vara med dig så om du vill det så kör på. Du har varit tydlig och klar med hur du upplevt detta svek och hur du mår och att detta inte alls är okej och vad du förväntar dig i framtiden – sååå jävla bra gjort och rätt!! Viktigaste också är ju att vara ärlig mot sig själv och han och kommunicera det tydligt så ni båda är på samma plan, vilket ni verkar. Sen är det bara tid, tid, tid som då kan utvisa om du kan glömma det helt.

  Men för att återgå till sista kommentaren från ”a” och meningen ”let him liv”?! Va fan??? Det är ALDRIG okej att vara otrogen! Spelar ingen roll om under en fyllekväll och denne inte minns något! Det är varje persons eget ansvar att inge dricka för mycket så man minns sin kväll! Sånt här kan göra mig såå arg. Som att det ska vara en ursäkt för det är okej? Nej! Då kan man ju använda den för vad som. ”Jag slog nån men oj var för full och minns ej”, ”jag låg med nån men oj minns ej”, nej asså eget ansvar! Men din kille verkar iaf smartare än den kommentaren och förstår det.

  Hoppas det löser sig för dig! Kram

 • #8125 Svar

  Elina

  Känner verkligen med dig. Var med om samma sak med mitt ex, han kysste en annan tjej på fyllan. Jag kan inte svara för vad som är rätt i din situation, men jag kunde komma över det, mycket tack vare att han var sååå ångerfull och jag visste att vi älskade varann sjukt mycket. Man kommer inte över det direkt men prata mycket om hur du känner så finns det chans att lösa det 🙂 kram!

Svar till: Fyllekyss – kan man ha ett hälsosamt förhållande efter otrohet?
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Michaela Forni