Att våga lita på eller släppa taget

Startsidan Diskussion Relationer Att våga lita på eller släppa taget

Detta ämne innehåller 3 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av  Aspelund 1 vecka sedan.

 • Författare
  Inlägg
 • #5511 Svar

  Elsa

  Allt detta kommer låta luddigt men det är för det är det. Har träffat en kille till och från nu snart 1 1/2 år. Vi har vart i väldigt olika perioder i livet och därför gjort slut massa gånger men det var för ett halvår sen vi blev mer seriösa. Började prata om att vara ihop, våra känslor, drömmar, ja ni fattar. Vi är inte tillsammans men vill ändå vara med varandra. Anledningen egentligen är väl för det är en del ålderskillnad mellan oss (han 23, jag 27), vi är på så olika ställen i livet men kan bara inte släppa varandra även fast jag tror både vet att vi borde.

  Dom gångerna vi ”gjort slut” har varit jag senste gångerna för jag känt att han inte kunnat ge mig det jag vill och behöver; en trygg relation med någon jag älskar, men det är så svårt. Han är absolut den finaste och bästa jag träffat, en sån där person som man känner sig som själv med, som man är så lugn och trygg med samtidigt som vi har så kul och har kemi och attraktion som är galen, det bästa sexet i världshistorien.

  Han har också gjort slut på grund av hans osäkerhet inför allt. Han är ju ung och vill mycket, vilket jag också såklart vill, men är ju lite annorlunda när man är 23 jämfört med 27. Han är allt jag behöver och vill ha men kan samtidigt inte ge mig det jag nästan behöver mest, tryggheten och säkerheten. Det är så svårt för nu är vi som ”tillsammans” igen men kan känna ena stunden att vi är så nära, sen litar jag inte på hans känslor för mig alls och tvekar eftersom det ju egentligen aldrig varit nog på något sätt. I de stunderna känner jag mig mest ensam då många av mina vänner tycker jag gett honom för mycket redan även om de vet hur lycklig han gör mig ändå.

  Jag vet att det är svårt att förstå för finns tusen saker mer att skriva, men jag behöver bara lite utomstående råd. Eller råd och råd, bara lite ord. Vad är era bästa tips om jag eventuellt kanske tänker att jag borde göra slut med honom föralltid (kniv i hjärtat att bara säga så men ändå kanske det rätta så jag kan fokusera på MIG o hitta nån som kan ge mig det jag behöver)?
  Eller skulle ni gett han mer tid? Eller hur kan man tips på hur man kan lita på nån mer? Ja jag vet inte. Jag är lost, och bara trött på det. På ett sätt vill jag bar avsluta det så jag slipper osäkerheten och bara kan få vara, men jag vet att det är äkta kärlek och då är det inte lätt..

 • #5531 Svar

  J

  Alltså har ni träffats under en så lång tid kan ni väl bara bestämma er för att det ska vara ni nu och köra, på riktigt. Förstår inte vad som hindrar er. Du skriver att det är åldersskillnaden bland annat och för att ni är på olika ställen i livet, men jag känner mest att vad fan spelar det för roll? Du kan lika gärna satsa på honom och jag tror du kommer ångra dig ifall du inte gör det. Det värsta som kan hända är att allting går åt skogen men då får du deala med det då. Kör bara. Släpp in honom.

 • #5574 Svar

  Jennie

  Funderar också på vad som hindrar er? Ta ett snack och fråga om han är beredd att köra, dejta och bli tillsammans. Vill han inte ha en relation och därmed inte kan ge dig det du behöver så är det bye bye. Jag tycker inte det är speciellt stor åldersskillnad, men vill han fortsätta ligga runt och festa i Thailand flera månader kanske han inte är rätt. Vill han däremot vara tillsammans med någon har ni ju guldläge?

 • #5585 Svar

  Aspelund

  Förstår vad du går igenom, och AJJ vad ont det måste göra. <3

  DOCK, tycker jag att du får ta ett beslut. Ett tufft beslut! Antingen ”börjar” ni om, och du får lita på honom till 110% nu när ni är där. Eller så får du försöka avsluta det och gå vidare. Det svider och är jobbigt jag vet, men det kommer äta upp dig annars. Nu är du där, och då kan ni köra. Eller så avslutar ni det, vilket inte heller är fel med tanke på att han då ”most likely” varit otrogen.

  Men: Säger hjärtat kämpa. Så försök lita på honom och börja om! Det kanske är er tid nu! <3

  KRAM!

Svar till: Att våga lita på eller släppa taget
Din information:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Michaela Forni